Bitmain Antminer S19K PRO

 1.731,98 excl. BTW

Bitmain Antminer S19K PRO

 1.731,98 excl. BTW

Technische Specificaties:

✓  Hashrate: 120 TH/s

✓  Algoritme: SHA-256

 Coins: o.a. BTC en BCH

  ≈ 2760 Watt

  Opbrengst: Bekijk de Miningcalculator

Maak kennis met de Bitmain Antminer S19K PRO – Een krachtige Bitcoin miner.

Duik in de wereld van geavanceerde mining met de Bitmain Antminer S19K PRO. Deze krachtige miner is speciaal ontworpen om Bitcoin (BTC) te minen via het SHA-256 algoritme, en biedt een indrukwekkende combinatie van snelheid en efficiëntie voor jouw cryptocurrency-mining avontuur.

🚀 Beschikbaar sinds april 2023

De Antminer S19K PRO, voor het eerst gelanceerd in april 2023, is een krachtige crypto miner die topprestaties levert. Deze miner is perfect voor iedereen die serieus is over crypto minen, maar ook kiest voor het spreiden van je portfolio met meerdere coins, met kans op een hoger rendement. Deze miner is geschikt voor beginners tot ervaren professionals.

 

⚙️ Belangrijkste kenmerken:

    • Krachtige prestaties: De Antminer S19K Pro excelleert met een hashrate van 120 TH/s, waardoor het een betrouwbare partner is voor serieuze miners die streven naar optimale efficiëntie in hun Bitcoin-miningactiviteiten.
    • Energie-efficiëntie: Met een verbruik van slechts 2760 Watt levert de S19K Pro niet alleen indrukwekkende prestaties, maar doet dit ook op een energiezuinige manier. Dit maakt het een duurzame keuze voor miners die hun kosten willen optimaliseren en tegelijkertijd milieubewust willen handelen.
    • Hosting: De Antminer S19K PRO is zeer geschikt om onder te brengen in 1 van onze farms in Noorwegen. Hier zal de miner draaien op groene stroom van een eigen waterkrachtcentrale met een super scherp tarief van €0,10 kW/h! Wil je meer weten over onze hosting mogelijkheden? Bekijk dan naar onze pagina over hosting  of neem contact op via onze klantenservice.
    • Mining Projecten: Dankzij de uitstekende technische ondersteuning en betrouwbaarheid wordt de S19K PRO wereldwijd veel gebruikt in grootschalige miningfarm projecten. Deze miner is zeer betrouwbaar en vereist minimaal toezicht als hij eenmaal operationeel is.

💰 Rendement Antminer S19K PRO

Het rendement hangt af van verschillende factoren, waaronder de huidige prijs van de munt die je mined op dat moment, de moeilijkheidsgraad van een ‘transaction blocks’ en de elektriciteitskosten. Tools zoals te vinden op Nicehash kunnen helpen bij het schatten van de potentiële winst op basis van deze variabelen. Bekijk hier de actuele opbrengsten via: Nicehash

🧮Algoritme SHA-256:

Wat is hashing?

Bij encryptie worden gegevens omgezet in een veilig formaat dat onleesbaar is tenzij de ontvanger een sleutel heeft. In versleutelde vorm kunnen de gegevens van onbeperkte grootte zijn, vaak net zo lang als onversleuteld. Bij hashing daarentegen worden gegevens van willekeurige grootte gekoppeld aan gegevens van vaste grootte. Een 512-bits gegevensreeks wordt bijvoorbeeld omgezet in een 256-bits gegevensreeks via SHA-256 hashing.

Wat is encryptie?

Encryptie is een cruciaal onderdeel van moderne computerbeveiliging. Encryptie-algoritmen zoals AES 256 en PGP worden gebruikt om gegevens te coderen tijdens het transport en te decoderen wanneer ze de legitieme bestemming bereiken. Maar wat gebeurt er als je gegevens moet vervormen op een manier die onmogelijk te ontsleutelen is? Dat is waar hashing om de hoek komt kijken. Dit artikel onderzoekt SHA-256, een veelgebruikte hashingfunctie, en de rol ervan in hedendaagse cyberbeveiliging.

Bekijk ook onze pagina over  > hosting <  of neem contact op via onze klantenservice.

 

📜 Specificaties:

  • Fabrikant : Bitmain
  • Publicatiedatum : April 2023
  • Gewicht : 13,2 KG
  • Afmetingen : 159 x 290 x 370mm
  • Stroomgebruik : ~2760W
  • Temperatuur : 5 – 45℃
  • Geluidsniveau : 75 dB

Wist je dat wij ook jouw ASIC miner(s) kunnen hosten?

Met behulp van Noorse groene stroom kunnen we jouw crypto miner(s) tegen een extreem laag tarief op een veilige plek hosten.
Meer weten over onze hosting mogelijkheden? Klik hieronder