Goldshell Mini-Doge III

 548,12 excl. BTW

Goldshell Mini-Doge III

 548,12 excl. BTW

Het compacte model van Goldshell in de wereld van Scrypt mining.

Technische Specificaties:

✓ Levering : 2 weken

✓ Hashrate : 650 MH/s

✓ Stroomgebruik : ~400W

✓ Geluidsniveau : 35 dB

Maak kennis met de Goldshell Mini-DOGE III – De kleine Scrypt Miner.

 

Met een hashrate van 650 MH/s en een laag energieverbruik van 400W biedt de Goldshell Mini-DOGE III indrukwekkende kracht op het Scrypt algoritme. Met zo’n laag energieverbruik, blijft het gebruik beperkt waardoor dit een mooie combinatie is met een overschot aan stroom van zonnepanelen. Deze miner is ontworpen voor een hoge en efficiëntie hashrate, waardoor je maximaal rendement haalt uit je investering.

 

🚀 Beschikbaar vanaf november 2023

De Goldshell Mini-DOGE III , aangekondigd in september 2023, is een krachtige crypto miner die uiterste topprestaties levert. Deze miner is perfect voor iedereen die serieus is over crypto minen, maar ook kiest voor meer risico met kans op een hoger rendement. Deze miner is geschikt voor beginners tot ervaren professionals.

 

⚙️ Belangrijkste kenmerken:

 

    • Hoge Hashrate: De Goldshell Mini-DOGE III maakt gebruik van het Scrypt algoritme voor het meest efficiënt minen van Dogecoin (DOGE) en Litecoin (LTC). Ook andere cryptocurrencies te minen als PepeCoin (PEPE), Digibyte (DGB), Verge (XVG) en meer. Met een indrukwekkende hashrate van 650 MH/s, levert deze miner meer dan een serieuze bijdrage aan het verwerken van ‘transaction blocks’ op de blockchain.
    • Compact: Goldshell heeft bij de ontwikkeling van de Mini-DOGE III de focus gelegd op een hogere hashrate voor het maximaal behalen van ‘transaction blocks’ opbrengsten, maar daarnaast de miner klein te houden zodat je deze gemakkelijk overal kan plaatsen in huis of op kantoor.
    • Stil: Deze miner is super stil met maar een max. geluid van 35dB! Hierdoor kan je de miner 24u per dag laten draaien zonder gestoord te worden.

 

💰 Rendement Goldshell Mini-DOGE III

Het rendement hangt af van verschillende factoren, waaronder de huidige prijs van de munt die je mined, de moeilijkheidsgraad van een ‘transaction blocks’ en de elektriciteitskosten. Tools zoals Minerstats kunnen helpen bij het schatten van de potentiële winst op basis van deze variabelen.

 

 

📜 Specificaties:

  • Fabrikant : Goldshell
  • Publicatiedatum : november 2023
  • Gewicht : 2,1 KG
  • Afmetingen : 198 x 150 x 95 mm
  • Stroomgebruik : ~400W
  • Temperatuur : 0 – 35℃
  • Geluidsniveau : 35 dB

 

🧮Algoritme Scrypt:

 

Wat is het Scrypt-algoritme?

Het Scrypt-algoritme werd in maart 2009 ontwikkeld door Colin Percival en is een van de vroege algoritmen die een verbetering was van het traditionele algoritme SHA-256 (Bitcoin mining). Scrypt is gemaakt als een wachtwoordgebaseerde beveiling afgeleid van die ideaal ontworpen is om specifieke hardware onethische aanvallen te voorkomen.

 

Het Scrypt-algoritme is oorspronkelijk ontworpen om het moeilijk te maken voor gespecialiseerde miners, zoals ASIC miners, om de wereld van minen te domineren. Dit zorgt voor een eerlijker mining netwerk globaal. Omdat Scrypt veel rekenkracht en geheugen vereist, is het moeilijk voor hackers om wachtwoorden te kraken of cryptografische sleutels te ontcijferen. Deze extra moeilijkheidsgraad maakt het blockchainnetwerk veiliger voor iedereen.

 

Litecoin’s implementatie van Scrypt, hoewel aanvankelijk ASIC-bestendig, is geëvolueerd om ASIC mining te accepteren voor een betere beveiliging. De flexibiliteit van het Scrypt-algoritme werd verder aangetoond door Dogecoin (DOGE), een vertakking van Litecoin, die populair werd en ook Scrypt gebruikte.

 

Wist je dat wij ook jouw ASIC miner(s) kunnen hosten?

Met behulp van Noorse groene stroom kunnen we jouw crypto miner(s) tegen een extreem laag tarief op een veilige plek hosten.
Meer weten over onze hosting mogelijkheden? Klik hieronder