Alephium miner, de hype van 2024?

Alephium (ALPH) is een platform voor cryptocurrency, een soort digitale valuta. Het platform probeert problemen op te lossen die vaak voorkomen bij het gebruik van gedecentraliseerde applicaties (apps die zonder een centrale autoriteit werken). De belangrijkste problemen die het team wil aanpakken zijn:

  1. Toegankelijkheid: Het moet gemakkelijk zijn voor mensen om het platform te gebruiken, ook als ze geen technische experts zijn.
  2. Schaalbaarheid: Het systeem moet veel gebruikers en transacties aankunnen zonder traag of duur te worden.
  3. Veiligheid: De gegevens en transacties op het platform moeten goed beschermd zijn tegen aanvallen of fouten.

Kortom, Alephium wil ervoor zorgen dat digitale valuta en apps veiliger, sneller en eenvoudiger te gebruiken zijn voor iedereen. Kijk voor meer info op de officiële website.

 

ALPH miners:

Goldshell AL BOX I & II

 

Goldshell AL BOX

Goldshell AL Box II

Bitmain Antminer AL1

  

Bitmain Antminer ALPH AL1

Hosting is mogelijk voor de Antminer AL1! Zie hier meer over hosting

🧮Algoritme Blake3:

 

Wat is het Blake3-algoritme?

Blake3 is een cryptografische hashfunctie ontworpen voor hoge prestaties en veiligheid, voortbouwend op Blake2 met uiteraard nieuwe verbeteringen. Blake3 maakt goed gebruik van parallelle verwerking en werkt zeer efficiënt op de huidige multi-core processors om topprestaties te garanderen.

 

Blake3 biedt een hoog beveiligingsniveau en is bestand tegen verschillende cryptografische aanvallen. Het maakt gebruik van de Merkle-Damgard constructie en de sponsconstructie om gegevensintegriteit te garanderen. De eenvoud vergemakkelijkt de implementatie, vermindert fouten en verbetert de toegankelijkheid voor ontwikkelaars. Blake3 is zeer overdraagbaar, waardoor consistente prestaties op verschillende platformen gegarandeerd worden. Bovendien ondersteunt het hashing met sleutels voor berichtauthenticatie en heeft het een standaard 256-bits uitvoer die naar behoefte kan worden uitgebreid.