Ontdek nu ook de Nieuwe KS0 Ultra

KS0

Specificaties
– Hashrate: De KS0 Ultra levert een indrukwekkende hashrate van ongeveer 100 TH/s (terahash per seconde), waardoor het een krachtige keuze is voor Bitcoin-mining.
– Energieverbruik: Het apparaat verbruikt ongeveer 3000W aan energie, wat betekent dat je moet zorgen voor een goede stroomvoorziening en adequate koeling.
– Efficiëntie: De miner heeft een energie-efficiëntie van ongeveer 30 J/TH (joules per terahash), wat redelijk goed is voor deze categorie.

Voordelen
– Hoge prestaties: De KS0 Ultra is ontworpen om maximale mining-efficiëntie te bieden, wat het aantrekkelijk kan maken voor hobbyisten en professionele miners.
– Betrouwbaarheid:Deze miner is gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een lange levensduur en goede prestaties.
– Gebruiksvriendelijke interface: De miner beschikt over een intuïtieve interface, waardoor het makkelijk is om instellingen aan te passen en de prestaties te volgen.

Aandachtspunten
– Kosten: De initiële investering kan aanzienlijk zijn, dus het is belangrijk om de potentiële winstgevendheid goed in kaart te brengen.
mocht U hier vragen over hebben of aanvullende informatie bij nodig hebben, dan geven wij u graag op maat gemaakt advies. U kunt hier klikken voor onze contactpagina.

Toepassingen
De KS0 Ultra is ideaal voor miners die op zoek zijn naar een krachtige en efficiënte oplossing voor Bitcoin-mining. Het kan ook effectief worden gebruikt in mining pools om de kans op het vinden van blokken te vergroten.

Voor vragen, meer informatie of advies kan je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.